logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۰:۳۳
[ شناسه خبر : ۴۸۶۳۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده:

1260 نفر در قیدار متقاضی مسکن هستند

1260-نفر-در-قیدار-متقاضی-مسکن-هستند
رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده گفت: یک هزار و 260 نفر در شهر قیدار در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند.

جمال خلجی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: مقام معظم رهبری در خصوص حوزه مسکن فرمودند: «نکته‌ای که در مسئله اقتصاد وجود دارد همان توجه به بخش‌های پیشران اقتصادی است، که یک مورد آن حوزه مسکن است و بایستی این‌ها را به حرکت درآورد و هماهنگی متولیان کار خیلی مهم است».

بیشتر بخوانید

 وی به حوزه مسکن اشاره کرد و افزود: نهضت ملی مسکن اسیر چالش‌هاست و ضرورت نگاه مسئولان به آینده مسکن را می‌طلبد زیرا مسکن جزء نیازهای اساسی اولیه انسان‌‌ها به‌شمار می‌رود و به‌عنوان یکی از حقوق اصلی بشر در قوانین اساسی از جمله کشورمان ایران مورد توجه است.

رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده ادامه داد: صنعت ساختمان جایگاه پررنگی در راستای رشد و گسترش اقتصادی دارد زیرا اهمیت به بازار مسکن به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت و رفاه زندگی مردم نقشی مهم و بسزایی دارد و بنابراین دولت موظف است با رعایت اولویت‌بندی برای آحاد جامعه مسکن فراهم کند.

وی اشاره‌ای به وضعیت مسکن ملی شهرستان خدابنده کرد و گفت: با توجه به اوقافی بودن شهرستان و شهر قیدار می‌توان گفت همکاری‌های خوبی در زمینه احداث مسکن ملی شده است و هماهنگی متولیان امر قابله ملاحظه است.

خلجی به آمار متقاضیان ثبت‌نامی در سامانه نهضت ملی مسکن، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و چهار فرزند زیر ۲۰ سال تا تاریخ 14 مهرماه سال جاری اشاره کرد و بیان داشت: در شهر قیدار متقاضیان فاز ۶ به تعداد ۲ هزار و 74 نفر، متقاضیان چهار فرزند زیر ۲۰ سال به تعداد ۳۱۶ نفر، متقاضیان قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به تعداد یک هزار و 260 نفر بوده است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر